Da er jeg tilbakee !

Hei dere!

Skjer med at jeg ikke har blogget på rundt 4 månter !?!!??
Ja hva skal man si, har vell rett å slett bare ikke hatt overskudd til det, det har gått i ett i det siste og det har skjedd mye.

Men nå føler jeg at jeg har fått blogglysten tilbake og ting har begynt å roe seg, så nå har jeg ingen unskyldning!
Er litt synd at jeg slutta akkurat når jeg begynte å få så mange lesere. Men jeg håper jeg enda har noen igjen da. Skal prøve å få blogget minst ett inlegg hver dag, målet er vell 2-3 da ;p

Også er det ikke lengre en fotoblogg, siden det skjer mye annet i livet mitt enn foto. Men jeg håper det er like interesant forde, og kommer selfølgelig ikke til å slutte å ta bilder å dele med dere heller!

I går var det julaften som dere sikkert har fått med dere, hah..

Dagen i går gikk langt over forventningene. Har ikke hatt så mye julefølelse tidligere så var litt skeptisk egentlig. Men hadde en helt super dag i går sammen med familien. Kjempegod stemning, fantastisk mat og skal ikke klage over gavene heller. Fikk mye av det jeg ønsket meg og er superfornøyd med det. Har jo sagt tidligere at gavene ikke er så viktig for meg for at det skal bli en bra jul, men absolutt et bonus :)

 

Legger med bilder litt senere fra julaften og av gavene, så snakkes vii!!

 

- Hvordag har deres jul vert? <3

 

-Christine

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

chrn

17, Bodø

Heij, mitt navn er Christine, jeg er 17 år og kommer fra Bodø. Tiden min går for det meste til venner, skole, musikk å kos. På bloggen vil jeg skrive ting som intreserer meg som klær, sminke, musikk og fotografering til helt hverdagslige ting. love !

KATEGORIER

ARKIV


hits